Changing plans.... - Reisverslag uit Hapert, Nederland van Sanne Daniels - WaarBenJij.nu Changing plans.... - Reisverslag uit Hapert, Nederland van Sanne Daniels - WaarBenJij.nu

Changing plans....

Door: Sanne

Blijf op de hoogte en volg Sanne

02 April 2012 | Nederland, Hapert

Vanmiddag, 3 uur, ging mijn telefoon af. Dat is natuurlijk geen probleem, gebeurd wel vaker. Het gebeurd ook nog wel eens dat het aan de andere kant klinkt: 'Goede middag Mevrouw'. Goed geen probleem, ik word laatste tijd wel vaker mevrouw genoemd...
Nee, wat daarna kwam was erger: 'Met Chris Kers van Vliegtickets.nl'.

Oke, kan nog goed zijn, houd hoop!

'Ik bel over uw vlucht van morgen naar Athene'. Hmm, zou het misschien over het online inchecken gaan?!? 'Ik moet u helaas mededelen dat de luchtvaartmaatschappij uw vlucht heeft geannuleerd'.

Help!! Weg goede hoop. Daar gaat onze reis dan. Was een leuk idee.

'Gelukkig kan ik u nog een alternatieve vlucht aanbieden. Die heeft wel een tussenstop in München maar u bent rond dezelfde tijd in Athene. U vertrekt wel iets eerder vanaf Amsterdam, kwart voor 9 ipv half 11'.

Pfff, opluchting! Vreugde dansje! We gaan nog, zonder uitstel. Eerder zelfs. Gelukkig veranderd er verder niets en hoeven we tussendoor alleen maar op onze handbagage te letten. Onze grote tassen zouden gewoon goed overgeladen moeten worden en samen met ons naar Athene door vliegen.

Dus geen zorgen, alles gaat goed. We gaan nog steeds en dit zal vast niet de laatste keer zijn dat onze planning verandert.
Wel leuk begin, terwijl we nog niet eens echt begonnen zijn. Ach, we kunnen er beter maar mee lachen. De tassen staan klaar en vnv nog gezellig met onze families en morgen gaan we er kei hard tegen aan :D

Jullie horen morgen avond weer van ons|(als het goed is). Dan kan ik jullie vertellen dat het goed gegaan is en hoe mooi en lekker warm het in Athene is ;) haha

Veel liefs van een beetje gestreste Sanne

• 02 April 2012 - 15:43

Monique Van Houts:

Dit is vast om jullie te testen op stressbestendigheid! Volgens mij gaan jullie daar wel voor slagen. Geniet nog van het laatste (korte)nachtje in je eigen bed en goede reis morgen!

• 02 April 2012 - 17:36

Peter:

Whoaaa...nog niet weg en de stress begint al, je reactie toont dat je uit het goede kalme hout bent gesneden. Even goed luisteren, plannen aanpasen en doorgaan. Schrok wel even toen ik je mams in de C1000 zag en hoorde van je belevenissen. Succes met de vroege rit en heel veel plezier aan jullie beide !

Peter en de familie

• 02 April 2012 - 17:37

Peter:

Pasen is volgende week pas...
    aanpassen natuurlijk :-))))

• 02 April 2012 - 17:38

Peter:

Krijg je voor iedere reactie ook een mailtje ?

• 02 April 2012 - 17:38

Peter:

Dan krijg je er vast heel veel

• 02 April 2012 - 18:15

Sanne:

Ja, ik krijg voor elke reactie een mailtje. Ook van mij eigen posts, Ik hou van mailtjes dus dat komt wel goed ^^
    Jij ook alvast vrolijk pasen!
    Xx

• 03 April 2012 - 12:25

Peter:

Hoera, als alles goed is gegaan zitten jullie nu (een beetje moe) in Griekenland, te genieten van het mooie weer. Sanne en Mathijs, geniet van deze mooie tijd,

Ome Peter

• 03 April 2012 - 14:41

Monique (mam):

Zo, wij zijn net terug uit Amsterdam en alsof ze het wist.... precies op dat moment valt haar sms binnen dat ze goed en relaxed in het hotel in Athene zitten! Yeah, zij blij, wij blij.... let's party :)

• 03 April 2012 - 15:16

Sanne Daniels:

Alles is goed gedaan, Lees mn nieuweste blog maar. Incl 2 foto's!
    Xx