korte update, kreta - Reisverslag uit Rethimnon, Griekenland van Sanne Daniels - WaarBenJij.nu korte update, kreta - Reisverslag uit Rethimnon, Griekenland van Sanne Daniels - WaarBenJij.nu

korte update, kreta

Door: Sanne en Mathijs

Blijf op de hoogte en volg Sanne

25 Mei 2012 | Griekenland, Rethimnon

Hoi allemaal!

dit keer geen uitgebreid reisverslag van ons. Wij zitten nu in een internetcafe dus veel tijd is er niet.

Laat ik beginnen met te vermelden dat alles goed met ons gaat. De tijd begint nu snel te gaan en onze vertrek datum komt steeds dichterbij. En we willen nog zo veel doen.

We zijn al in Mithimna geweest en Yannis opgezocht. Hij had helaas niet veel tijd omdat hij moest werken. Mathijs is daar ook een dagje ziek geweest en ik ben alleen naar kastelli (3 km) gelopen. Mathijs is weer helemaal beter en na 2 dagen rust zijn we naar Chania gegaan. Daar hebben we wat inkopen gedaan en 1 nachtje gebleven. Ook lekker in het zwembad gezwommen.
Na Chania zijn we naar het zuiden vertrokken; Paleochora. de bussen erheen waren lastig. 1 is er ons voorbij gereden en de rest had ernorme vertraging. maar we zijn er gekomen en het is prachtig hier!
We zijn al riching Elafonissi gelopen, maar het was verder dan we dachten en hadden aan onze 2,5 L drinken niet genoeg. We zijn dus eerder terug gegaan. De weg erheen was wel super mooi!
We willen nog de Samaria kloof, Agia Irini kloof en van Sougia naar Paleochora lopen. het hangt alleen af van de boten of die gaan.
Hierna willen we nog naar Plakias gaan om daar een paar dagen op de camping te blijven en die omgeving te zien. en daarna Rome natuurlijk.
Helaas hebben we een beetje trouble met de laptop, dus ik weet niet wanneer en of we nog een uitgebreid verslag kunnen plaatsen. Thuis zullen we wel vertellen wat er allemaal nog gebeurd is.

Heel veel liefs van ons!
Xx

• 25 Mei 2012 - 17:11

Arthur,Monique&kids:

Fijn om weer te lezen dat alles goed gaat! Gelukkig is het mooie weer inmiddels ook onze kant opgekomen...
    Geniet nog van de tijd die jullie hebben. Hopelijk zien en spreken we jullie nog voor wij op vakantie gaan.
    Groetjes uit Geldrop en poot van Flex!!

• 25 Mei 2012 - 17:21

Yvette:

Wat een leuke dingen nog op de planning!!! Jullie beenspieren worden flink aan t werk gezet :)
    Geniet van jullie tijd in Griekenland en dan naar Italia!!!

• 25 Mei 2012 - 18:02

Marlies:

Hoi Sanne en Mathijs,

fijn te lezen dat jullie het goed naar de zin hebben en nog veel plannen hebben voor de rest van de reis.
    Heel veel plezier samen en een zonnige voortzetting van jullie vakantie.

XXX mam

• 25 Mei 2012 - 19:00

Monique:

Ik wil jullie namens mij (en de rest van Nederland) heel erg bedanken dat jullie wat zon deze kant op hebben gestuurd. We hebben zojuist onze eerste bbq achter de rug. Dank jullie!
    Wat een erg mooie foto's zijn deze laatst geplaatste, wauw!
    Veel plezier nog,
    xx mam

• 28 Mei 2012 - 16:24

Peter:

Hoi luitjes,

Wij zijn net terug uit een warm, zeg maar heet, België. Warmte is leuk, maar ze moeten niet overdrijven. Hou nog even vol, geniet van de mooie tijd, maar we missen jullie toch wel....

Groeten,

Fam. van Houts, Hapert

• 29 Mei 2012 - 15:31

Oma En Opa:

Hallo Sanne en Mathijs,
    Fijn dat alles nog goed gaat, ik denk dat jullie flink moeten rusten wanneer jullie weer thuis zijn.
    Geniet nog met volle teugen de tijd vliegt voorbij. Dikke knuffel van ons
    en tot wederhoren. Bye, bye.

• 30 Mei 2012 - 05:59

Fam Daniels:

hoi sanne mathijs
    fijn weer om te horen dat het goed met jullie gaat,geniet nog van jullie mooie avontuur en pas goed op elkaar lieve groetjes uit eersel.

• 30 Mei 2012 - 17:13

Sanne En Mathijs:

Hallo!
    hier nog alles goed, weinig internet.
    Bijna Rome, hopelijk dan een berichtje.
    xx

• 04 Juni 2012 - 16:42

Opa En Oma:

Hallo Sanne en Mathijs,
    Wij wensen jullie een goede vlucht naar Rome en het aftellen is begonnen.
    Liefs en kus van ons.